Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 28, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over
'die goeie ouwe tijd':


'Vasthouden aan hoe het vroeger was,
houdt verandering niet tegen.'

Goed nieuws is dat het helemaal niet zo financieel slecht gaat als sommige volksmenners ons willen doen geloven: nog nooit boekten zoveel Nederlanders (3 miljoen. Dat is één op de vijf mensen) in januari een vakantie (klik) naar het buitenland. 

In sommige landen heeft men letterlijk geen woord voor 'vakantie' terwijl wij in Nederland klagen dat toiletpapier een paar dubbeltjes duurder is geworden én massaal grote bedragen aan vakantie uitgeven. Mooi, toch?

Tip voor Nederlanders die de dertig cent meer voor een pak van vier rollen toiletpapier niet kunnen betalen: ga dit jaar niet voor €3000 op vakantie; een weekje Texel kan ook leuk zijn. Of doe eens twee weken woningruil met mensen die in een andere provincie wonen: gratis vakantie voor alle betrokkenen!

In oktober 2021 had Billy de Kat net geleerd het trappetje van mijn hoogslaper op en af te klimmen. Beetje jammer dat hij een maand later overleed.

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels