Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 04, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat behandelt het verschil tussen 'expat' en 'immigrant':

Een Noor die in Engeland gaat wonen en werken is een expat, niet? En iemand van Mali die in Engeland komt wonen en werken een immigrant. En een Noor die in Engeland gaat wonen en werken en een donkere huidskleur heeft is een...?

Goed nieuws vind ik dat er geen bijna geen plastic waterflesjes (klik) meer worden verkocht op Schiphol. In één klap miljoenen minder stukken plastic die jaarlijks in het milieu terechtkomen. Een mooie stap!

Óók mooi: webshops mogen klanten nog wel verleiden, maar eerdaags niet meer met 'reageer snel op deze aanbieding want die telt nog maar eventjes!' In de meeste gevallen is het klokje (klik) bij zo'n online aanbieding namelijk nep en is de prijs na het aflopen van de termijn hetzelfde als daarvoor.  

Visitekat Chico kwam mij weer eens vragen om gekriebeld te worden: met een uitgestoken pootje en het koppie alvast vertrokken in een verlekkerd 'Kriebelen is fijn!'====================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels