Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 07, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! De stad Santiago (Chili) zal binnenkort het complete metronet laten rijden op duurzame energie! Puur op wind- en zonne energie zullen de Santiogers (?) zich van A naar B verplaatsen. http://qz.com/691078/santiagos-subway-system-will-soon-be-powered-mostly-by-solar-and-wind-energy/

In Beijing rijdt nu een bus op proef die zich niets aantrekt van files op de weg. Volledig elektrisch en grotendeels op zonne-energie:



Laat dit een les zijn voor al die (lokale) overheden die beweren dat zulks onmogelijk is, 'veel te duur' (dit systeem kost 20% van wat een metrolijn op dezelfde route zou kosten) en 'technisch niet mogelijk'.

Ook goed nieuws is dat er nog steeds mensen zijn die graag anderen blij maken:


Maneki Neko en Zwarte Vlek op het balkon

Mo is de poes van de buren

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week:

'Ik wil dat mensen ons niet meer haten.
Dus laten wij hun huizen opblazen!'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.com/2016/06/goed-nieuws-en-kattenlog.html
 Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/?ref=hl