Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juni 26, 2011

Kaartavond

Donderdagnacht was ik bij de opening van een foto-tenstoonstelling die stiekem gewoon als dekmantel diende voor een uitermate leuk feestje. Gezellig een biertje staan drinken met de toevallig aanwezige buurvrouw Angela en staan dansen met de toevallig aanwezige nicht Jessica.

De volgende morgen had ik buurvrouw Angélique op de koffie, direct gevolgd door buurvrouw Hetty op de thee. Met haar gewerkt aan http://www.hiob.nl, een laagdrempelige goede doelen-stichting. 's Avonds heerlijk gegeten bij m'n moeder.

Zaterdag at ik fijn bij de onlangs "ontdekte" oudtante Emma in Den Haag. De door m'n mama zelfgebakken krupuk en de door mij zelfgekookte klepon vielen in goede aarde. Had helaas een trein gemist waardoor de andere leden van het gezelschap dat die avond zou optreden in de regeringszetel wellicht wat ongemakkelijk zaten te midden van allemaal onbekenden in een tuin die niet eens van mijn tante was...Beetje cryptisch? Tsja, dan had u er maar bij moeten zijn...;-)

Het Bar Burlesque feest was weer zeer succesvol! Met dank weer aan Café Cremers en mijn prachtige collegae Lady Marmalade, Johhny Tinklefingers, Herr Dokter, Xarah von den Vielenregen, Deena Ray en Melanie & Emely! Nieuwe vrienden gemaakt en heel blij met de lift naar huis in Amsterdam. Temeer omdat mijn heup vrij heftig protesteerde tegen de zaken die ik allemaal van mijn lichaam verlang.

Gewoon maar even wat rust nemen dus. Dan maar vanavond geen kaartavond.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Peter Falk, Jan van Beveren en Heere Heeresma