Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, mei 31, 2017

Mijn favoriete sportmoment

Mijn favoriete emotionele moment in de sport? Langebaan schaatsen. Wereldkampioenschap. 1987. De Nederlander Hein Vergeer verdedigde zijn wereldtitel en Leo Visser reed een fenomenaal wereldrecord op de 5000m. Maar Nikolaj Guljajev won van iedereen en het Russische volkslied galmde door de wereldberoemde ijshal in Heerenveen: Thialf.

Later vertelde hij dat zijn eigen buren in Rusland niet eens weten wat hij doet en hier zongen duizenden mensen speciaal voor hem zijn volkslied! En dat terwijl hun eigen Hollandse helden uiteindelijk geen van allen het eindpodium haalden.In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/