Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, februari 04, 2017

Zaterdag's cursiefje: Spelen met links (#Column)

Spelen hoort bij het leven. Door spelen leren kinderen ontdekken en volwassenen komen de dag door dankzij hun herinneringen als kind. Toen zij nog lekker mochten spelen. Maar ook volwassenen spelen!

Met hun partner, met de afstandsbediening van de televisie, op een muziekinstrument, op de computer en steeds meer en vaker op de mobiel: jaarlijks geven wij 3 miljoen euro uit aan virtuele muntjes om een level verder te komen in Candy Crush.

Spelen is volgens sommigen tijdverspilling. En in veel gevallen zelfs geldverspilling. In de game industrie gaat meer geld om dan in Hollywood en Hilversum samen!

Ook ik speel. Met de hoofden van mensen die graag populisten nablaten. Via Twitter vraag ik dan: 'Dus jij vindt dat alles de schuld is van de buitenlanders. Heb je daar ook argumenten voor?' De leukste reacties zijn de reacties die niet als grap bedoeld zijn. Deze is mijn favoriet:

'Typisch links, meteen met moeilijke woorden komen!'


==================================
Speelt u ook wel eens? En (met) wat dan het liefst?

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/