Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 25, 2020

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat men sinds kort ook in Noord-Ierland beseft dat mensen die van elkaar houden met elkaar moeten kunnen trouwen. Zelfs wanneer zij toevallig allebei een penis of een vagina hebben. Kortom: ook in Noord-Ierland is het 'homohuwelijk' (klik) een feit.

Dat ook mensen die zich toevallig seksueel voelen aangetrokken tot mensen van hetzelfde geslacht mensen zijn begint zelfs door te dringen in Zwitserland (klik): iets meer van de helft van de bevolking stemde in een referendum voor een wet die het verbiedt mensen te discrimineren op basis van hun seksuele voorkeur en/of seksuele identiteit.

'Waarom noem jij Billy de Kat wel eens 'Sfinx?' 
vraagt men mij wel eens.


De lolcat van deze week:

''Steek je kop boven het maaiveld uit!', zeiden ze.
Maar zodra je dat probeert word je gevraagd
je gedeisd te houden.'

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/