Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 27, 2015

Kattenlog en goed nieuws

 Billy de kat bewaakt graag en goed onze tuin
(dan ziet u die ook eens!)
 Een favoriete houding van Maneki Neko ('Gelukskat')
Voor wie zich afvraagt waarom wij hem vernoemd hebben naar die zwaaiende gelukskatjes die men bij Chinese restaurants in de vensterbank ziet.
Probeer maar eens te werken als Zwarte Vlek je papieren bewaakt!

Omdat ik het vorige week gewoon vergeten was krijgt u vandaag van mij maar liefst twee zelfverzonnen 'lolcats'!

 'Te lui om te werken en steelt jouw baan: Schrödingers immigrant.'

'Wat is dit voor eten? Gedachtenvoer.'

Ondanks alle narigheid in de wereld (Vorige week nog werd mijn paraplu nat toen ik naar buiten ging!) zijn er ook prachtige positieve nieuwsberichten. Deze bijvoorbeeld:
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4167150/2015/10/20/Korting-voor-Joden-en-Arabieren-die-samen-eten.dhtml

Meer goed nieuws is dat een grote vlietuigmaatschappij een gigantische blunder beging. En daarvoor haar excuses aanbood én compensatiegeld aan de misdeelde klant én de verantwoordelijke manager ontsloeg. Lees hier (Engels) het hele verhaal.

En ook in Nederland is er goed nieuws: warenhuis keten De Bijenkorf is tot het inzicht gekomen dat iemand van 18 die hetzelfde werk doet als iemand van 23 hetzelfde salaris verdient: het minimum jeugdloon is door het concern afgeschaft!

Om in stijl af te sluiten is hier Ugly Kid Joe met hun versie van 'Cats in the cradle'Voor de lezers via Facebook: klik op de link voor meer links én muziek!