Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, november 25, 2020

Is Lange Frans deel van het complot?

Hoe het met u zit weet ik niet maar het was wel erg toevallig dat mensen al een tijdje weinig hadden gehoord van Lange Frans en dat de rapper opeens weer heel populair werd nadat Arjen Lubach hem in zijn programma 'Zondag met Lubach' zogenaamd belachelijk had gemaakt. Opeens hadden Lubach én Lange Frans meer fans!

Ik vind dat wel érg toevallig.

==============================================

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/ 
=============================================

Is u trouwens wel eens opgevallen hoeveel zij op elkaar lijken? Ik kan op deze foto maar moeilijk zien of het Arjen Lubach is of Lange Frans:

Ze lijken zó veel op elkaar dat ik echt geen verschil zie. Is Lange Frans niet gewoon Arjen Lubach met zo'n kapje op zijn hoofd zodat-ie kaal lijkt? Of is Arjen Lubach gewoon Lange Frans met een toupet met een kuifje op zijn hoofd? U mag het zeggen want ik trek geen conclusies. U doet uw eigen onderzoek maar.

Ook raar natuurlijk dat het logo van Lange Frans wel erg veel op een Swastika lijkt en hij voldoet aan het typische beeld van de perfecte Ariër, zoals Hitler en zijn Nazi's die graag zagen. Vindt u niet?


En waarom heeft Lange Frans gekozen voor een logo dat in een oude taal
staat voor Onan, de oude god die kinderen opat?


Lange Frans ontkent dat natuurlijk. 

Want hij durft niet toe te geven dat het zo is.
Het vast ook toeval zijn dat hij dat ontkent op 19 oktober, 'toevallig' de dag - precies 40 jaar geleden! (Wel heel toevallig, niet?) - dat het volk massaal protesteerde tegen kernenergie. Nou ben ik erg benieuwd waarom Lange Frans nog nooit wat heeft gezegd over kernenergie. Wat heeft hij te verbergen?

Hoe komt Lange Frans aan zijn geld nu er geen optredens zijn? Krijgt hij geld van Bill Gates voor het gebruiken van Windows? Of van Apple voor het reclame maken voor de iPhone? Was hij niet tegen het groot-kapitaal en 'de 1%'? Dan is hij op z'n minst niet erg consequent.
Schaamt Lange Frans zich zo erg voor zijn voorvader K.J. Frederiks dat hij de achternaam Frederiks al jarenlang niet meer gebruikt? Deze ambtenaar maakte een lijst met Joden die uiteindelijk terechtkwamen in Kamp Westerbork. Echt waar. Zoek maar op. Zoek maar op 'plan Frederiks'. Officieel was het een plan om joden te redden maar in het echt gingen die gewoon op transport dankzij meneer Frederiks. Het is de waarheid. Het staat all over het internet. U kunt het zelf opzoeken. Dat ga ik niet voor u doen. U kunt toch wel zelf nadenken? Over waarom zijn tweede naam 'Christiaan' is bijvoorbeeld. Om mensen te laten denken dat hij een echte Christen is misschien? Of als eerbetoon aan Christian Rozenkreuz, de oprichter van de Rozekruisers? Ik vind het best verdacht allemaal.

Laat u niks wijsmaken door Lange Frans of Arjen Lubach maar doe zelf onderzoek! U bent toch geen schaap dat zomaar alles gelooft wat iemand zegt? Ook niet als het Lange Frans of Arjen Lubach is?

=================================================================

Meer lezen? Mijn verhalenbundels