Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juni 27, 2010

Mobieltje

Vandaag zag ik Toy Story 3 met m'n kinderen, nadat wij traditiegetrouw bij mijn moeder waren wezen lunchen. Ik was aangenaam verrast door de heftigheid van de film. Hij ontroerde mij ook zeer. En dat voor een animatiefilm die op kinderen is gericht...Wij deelden de zaal met niet erg veel mensen. Die zaten ergens in een file onderweg naar of van het strand in de hitte te puffen terwijl wij genoten van de heerlijk koele airconditioning in de bioscoop. Wie wél in de zaal zaten waren ondermeer schoolmoeder Reza met haar zoontje en een vriendje van hem. Dat vriendje was één van de kinderen die ik vorige week voorlas uit Duizend en één Nacht en het zoontje en zijn moeder kende ik ook van onze groepsreis naar Tsjechië, een paar jaar terug.

Onderweg naar de bioscoop kwamen wij nog langs een oude werkgever van me, alwaar ook een oud-collega voor de deur stond: The Amsterdam Dungeon. Leuke tijd gehad, daar en binnenkort gaan we maar weer eens een tourtje doen.

Gisteren deden wij een tourtje door een deel van Amsterdam waar wij niet zo vaak komen. Eerst liepen wij wat rond op Java-eiland en daarna, toen de ergste hitte was geweest, vermaakten wij ons nog een uurtje of wat op het strand van Blijburg. Ik deed daar even een lekker dutje omdat ik nog wat moe was van de opnames van Weten Zij Veel. Daarvoor was ik met een aantal groepsgenoten in Studio Baarn. Wie wil weten hoet het onze groep verging kan kijken naar de uitzending op 10 september op Ned 3 bij de AVRO.

Het was reuze-gezellig! Netwerken blijft een favoriete hobby van mij (zo kwam ik een jongeman tegen met wie ik een kennis bleek te delen) maar ook was de verzorging meer dan goed en is Chantal Janzen gewoon een bijzonder aardige dame. Leuk hoor! Zij is zeker niet zo iemand die rondloopt alsof zij last heeft van een aan haar oor geplakt mobieltje.

Deel dit stukje