Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 17, 2011

De tijd

Vandaag diverse telefoontjes gepleegd, waaronder een tweetal met iemand in Londen. Ik heb dus weer mijn bijdrage geleverd aan het blij maken van diverse telefoonaanbieders...

Ondermeer KPN gaat binnenkort mensen laten betalen voor gratis diensten. Zo brengt deze grote telecomprovider de overheid nog op ideeën. Mij zou het niet verbazen als de regering-Rutte ons eerdaags belasting laat betalen voor het gebruik van de digitale snelweg. Dat betekent dus dat wij dubbel gaan betalen want via de BTW ontvangt men al een aardig bedragje via onze providers.

Overigens heeft KPN geconstateerd dat KPN geen privacyregels heeft geschonden tijdens het opslaan van de persoonlijke bel- en e-mailgegevens van haar klanten. Wat mij deed denken aan de reclameleus: "Wij van WC-eend adviseren WC-eend".

Zoiets gaat nu ook gebeuren bij Philips. Een klokkeluider kwam naar buiten met het verhaal dat Philips Polen ziekenhuizen smeergeld betaalt. Philips gaat deze bewering grondig onderzoeken. Vermoedelijk zal al snel uit intern onderzoek van Philips blijken dat Philips de wet niet heeft overtreden.

Net zomin als een zekere taskforce de wet overtrad toen men een ongewapende nierpatiënt in koelen bloede door het hoofd schoot.

Volgens diverse bronnen gingen de Navy Seals in een bliksemactie de villa van Bin Laden in en uit én namen de tijd om het huis door te spitten op zoek naar allerhande porno (al dan niet belastend) materiaal.

Knap: ze waren dus razendsnel én ze namen rustig de tijd.