Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, augustus 17, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat langzamerhand ook in de wereld van superhelden inclusiviteit normaal begint te worden. In de wereld waar u en ik in leven is het al langere tijd heel normaal dat er mensen rondlopen met diverse kleuren huid en diverse seksuele oriëntaties. Toch? Niet bij Jumbo supermarkten. Daar is het heel normaal om mannen en vrouwen anders te behandelen, uitsluitend op basis van geslacht. Bij mijn weten verboden onder Artikel 1 van onze Grondwet. Ben benieuwd hoe Jumbo zich hier uit redt. Als Jumbo niet wordt gestraft wegens het overtreden van een best wel belangrijke wet, dan wil ik graag weten waarom dat is.

Over straffen gesproken: moloch Shell heeft eindelijk moeten boeten voor schade die het bedrijf aanrichtte in Nigeria. In 1970. Na jaren van procederen (Shell geeft miljoenen uit aan advocaten om gewoon door te kunnen gaan met het beschadigen van de planeet en haar bewoners) is het gelukt om Shell op de knieën te krijgen. Wel jammer voor de inmiddels overleden boeren die door nalatigheid van Shell veel schade hebben geleden. En ook de schade aan het milieu is intensief helaas.

Zoals eerder toegezegd bij deze een foto van de nieuwe poes van een vriendin:

En omdat u zo geduldig heeft gewacht om kennis te maken met Poef is hier nog een foto van het diertje:
Graag gedaan!


De lolcat van deze week is een nadenkertje:

'De vogel is een feit;
de kat is de publieke opinie.'

=========================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels