Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 09, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

===========================================================
Goed nieuws in deze tijden waarin eindelijk ook voor 'de gewone man in de straat' duidelijk wordt dat het wel degelijk is dat mensen met een donkerder huidskleur systematisch worden achtergesteld: In de plaats Camden is al een paar jaar een experiment aan de gang waarbij agenten wordt geleerd om eerst te praten en dan pas te schieten. Interessant om te weten is dat het verschrikkelijk uit de hand was gelopen in deze Amerikaanse stad waar het doodschieten door agenten van ongewapende burgers schering en inslag was waarop in reactie burgers wat wantrouwend tegenover de politie stonden. De eerste actie was het ontslaan van het halve politiekorps (letterlijk!) en nieuwe agenten vertellen dat niet iedereen 'met een kleurtje' automatisch een crimineel is die dood moet. Triest dat dat mensen verteld moet worden maar we hebben het hier wel over Amerika. Afijn: kijkt u zelf:


Billy de Kat houdt van de regen!
Om er naar te kijken met name.


De lolcat van deze week:

'Al kun je niets missen,
een glimlach kun je altijd geven'

Meer lezen? Mijn verhalenbundels