Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, maart 16, 2012

Burgemeester (Een verhaaltje)

Nog wat vol van het etentje met het Bewonersplatform gisteren vertrok ik vanmorgen naar Spijkenisse om mijn vriendin voor te stellen aan mijn peetzoon. Het avondeten, gevolgd door een potje Mahjong vond plaats bij mijn moeder alwaar ook mijn zoon inmiddels was. Maar genoeg over de dag van vandaag en zoals nooit op vrijdag politiek geneuzel. In plaats daarvan gewoontegetrouw weer een verhaaltje:

===

De voorstelling was afgelopen en zij stonden buiten na te kletsen. De avond was mooi maar niet zo mooi als de vrouw die tegenover hem stond. Hij was in een speelse bui en met een blik in zijn ogen en een subtiel handgebaar maakte hij haar duidelijk dat hij haar in zijn fantasietje wilde betrekken.

Door zijn hand te pakken en hem mee te trekken naar de bosjes achter het theater maakte zij hem duidelijk mee te willen spelen.

Een half uur later vervoegden zij zich weer bij de groep die blijkbaar collectief besloten had het voorval te negeren. Op ééntje na: hij kreeg een knipoog van de burgemeester.