Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 24, 2012

Conclusie


Vandaag vooral binnenshuis zitten werken (Voor Stichting HIOB, aan het huishouden en aan m'n bedrijf) en dus weinig op straat geweest.

Vaste lezers weten inmiddels van mijn spontane ontmoetingen op straat. Afgelopen weekend ging het al niet anders. Vrijdag bleek de chauffeur van het taxibusje dat mijn moeder (en mij als begeleider) naar het ziekenhuis bracht een oude bekende: ik had de buurjongen (inmiddels man) ruim dertig jaar niet gezien!

Zondag werd ik spontaan en hartelijk begroet door een dame met wie ik acht jaar geleden een afdelingschef deelde en gisteren kletste ik wat met een vriendin van een buurvrouw. En dat kletsen? Tsja, dat doe ik nu eenmaal graag...

Er zijn dingen die ik nooit zou doen. Misbruik maken van een zwakzinnige bijvoorbeeld vind ik een verschrikkelijk feit. Ik bedoel: zij kunnen er al niets aan doen dat zij een laag IQ hebben maar dan inspelen op hun gevoelens door hen op mij te laten stemmen...? Nee.

Persoonlijk neem ik het Geert Wilders dan ook zeer kwalijk dat hij de lezers van De Krant van Ingeslapen Nederland aan zich bindt met nietszeggende oneliners. Die elkaar ook nog'ns regelmatig tegenspreken. Helaas hebben 'Henk en Ingrid' (zoals Telegraaf-lezers ook wel genoemd worden) geleerd dat de kop bij een krantenartikel tevens een samenvatting is van de conclusie.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Nell Ginjaar-Maas