Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 14, 2023

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over mannen die vrouwen op straat nafluiten:


'Ja, maar in mijn cultuur is het normaal!'
'1. Nee.
2. 'Ja maar anderen doen het ook!', is geen excuus voor kwalijk gedrag.'

Goed nieuws vind ik dat er zoiets bestaat als een 'waterloos urinoir'. Meerdere fabrikanten hebben al modellen op de markt gebracht en hier en daar worden de afvalverwijderaars al gebruikt. Het gebruik van maar één enkel exemplaar bespaart al ongeveer 10.000 liter aan schoon drinkwater op jaarbasis!


Dus eigenlijk gek dat ze nog niet overal worden ingezet. Zou er een lobby van 'consumenten moeten lekker veel schoon water verspillen want dan kunnen onze bazen duurdere jachten kopen!'-lobby bestaan?

Bij mij op schoot in slaap vallen deed Billy de Kat slechts één keer. Op een kussen slapen vond hij prima. Vandaar deze oplossing. Niet de beste foto maar - ondanks dat hij overleed in november 2022 - kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om welke foto van hem dan ook te wissen.In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels