Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juni 02, 2020

Goed nieuws en kattenlog

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/


===================================================================
Goed - nee, geweldig - nieuws vind ik dat politie agenten in de VS weigerden vreedzame demonstranten te bestoken met rubber kogels en traangasgranaten zoals de president hen opdroeg met een exemplaar van de Bijbel ondersteboven in zijn hand. In plaats daarvan 'bogen zij de knie' uit respect voor hen die een einde willen aan racistisch geweld. Meer goed nieuws uit het anti-racisme kamp: binnenkort is het binnen datingapp GrindR onmogelijk om potentiële partners te sorteren op etniciteit. Mooi toch, als ook online daters ontdekken dat het in de liefde niet gaat om iemand's uiterlijk en zeker niet of iemand er 'Aziatisch', 'Kaukasisch' of 'Afro-Amerikaans' uitziet?   

Soms ben ik wel eens een beetje jaloers op Billy de Kat:
trekt zich nergens wat van aan, als hij maar een plekje
heeft om lekker te slapen.


De lolcat van deze week gaat over opkomen voor
je eigen waardes en meningen:


'Het is moeilijk jezelf uit te spreken
wanneer je bang bent je vrienden te verliezen.
Of je tanden.'

Meer lezen? Mijn verhalenbundels