Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 16, 2012

Mens

Het Grote Frietboek van Ellen Scholtens en Irene de Vette (met co-auteurs Ed Nijpels (Ja, die!) en Edward Doornekamp is boek nummer 12 van dit jaar en behandelt de geschiedenis van friet. Bovendien geven de schrijvers ons diverse patat-bakrecepten.

Donderdag mocht ik op Kwartiermakersdag een workshop 'Kennismaken met Sociale Media' geven. Er moesten stoelen uit andere ruimtes worden aangesleept vanwege de onverwacht grote toeloop! Dat zijn leuke dingen voor een docent...

Vrijdagnacht liep ik rond in een nachtclub en wat wij het weekend deden heeft u hier (met een heus vakantiefilmpje ingesloten!) al kunnen lezen. Het weekend eindigde voor mij met een fotoshoot in het kader van een aankomend Halloween-feest. Maandagavond zou ik naar een bijeenkomst gaan maar na een zeer gevuld weekend en overdag lesgeven dreigde mijn lichaam in staking te gaan. En ik heb leren luisteren. En daardoor ook wat meer rust. En geluk.

Ja, ik ben een tevreden mens!