Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 18, 2017

Goed nieuws en kattenlog

In China heeft men het nuttige (een zonnecellen complex) met het aangename (een pandabeer) gecombineerd door het complex te bouwen in de vorm van het slimme dier. Slim? Jazeker. Als overlevingsmechanisme bedacht de panda: 'Laat ik er voor zorgen dat ik er schattig en knuffelbaar uitzie, dan zullen mensen mij wel beschermen en hoef ik zelf niets meer te doen voor de overleving van mijn soort.'

http://shanghaiist.com/2017/07/04/panda-solar-farm.php

Ook dichterbij, in Duitsland, is men verder dan wij Nederlanders op het gebied van hernieuwbare energie. Momenteel wordt al 35% van alle gebruikte elektriciteit in Duitsland opgewekt op 'groene' wijze. Laat ons daarvan leren!

http://www.zonenergie.com/nieuws/artikel/artikel/duurzame-energie-duitsland-naar-50/

En dan zijn er nog mensen die zich inzetten om kleur te brengen in het grauwe bestaan van groepen arme mensen. Artiesten zoals de Outsiders Krew:


Deze twee buurkatten tonen interesse
in de vis in mijn vijver

De lolcat van deze week:

'Minder verwachtingen
betekent minder teleurstellingen'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/