Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juli 22, 2012

Zomerfestivals

Vrijdagavond zou ik werken maar twee weken terug werd afgezegd. Vrijdagnacht zou ik werken maar hoorde vrijdagmiddag dat dat niet doorging. Zaterdagmiddag zou ik werken maar vorige week kreeg ik bericht dat het niet doorging. Zaterdagnacht zou ik werken maar hoorde een paar dagen terug dat dat was afgezegd. Vanmiddag mocht ik werken. En dat ging door. 


Prachtig weer hadden wij bij ons optreden tijdens het Milkshake-festival in Amsterdam-Westerpark. Straks volgt er een kaartavondje en blijkt het wederom geen verspild weekend...


In je eentje een puber opvoeden en om het weekend een vader zijn voor zijn zusjes gaat helemaal vanzelf. Kleren wassen zichzelf. Een boekhoudprogramma doet vanzelf de boekhouding. Geld voor opdrachten komt vanzelf binnen zonder dat daar iets tegenover staat. Boeken schrijven zichzelf en vrijwilligerswerk wordt uitsluitend gedaan in theorie.


Ja, beste lezers en lezerinnen, nog steeds zijn er mensen die denken dat ik een soort Guus Geluk ben die nooit zelfs maar aan werken dènkt maar die desalnietemin zijn natje en zijn droogje ontvangt.


Die mensen hebben natuurlijk hartstikke gelijk want ik voer inderdaad geen klap uit...


Neen, dan een wielrenner uit de Tour de France; dag in dag uit honderden kilometers fietsen. Stuk voor stuk zijn die fietsers supermensen die wekenlang dagelijks een bovenmenselijke prestatie leveren. En al die wondermensen doen dat - echt, eerlijk waar! - zonder ondersteuning door doping.


Ik ben ervan overtuigd dat in de Tour net zo weinig drugs worden gebruikt als op Nederlandse en Belgische zomerfestivals...