Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, augustus 27, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws is dat wij terugkeren naar de situatie in de jaren'70. Op het gebied van hoeveelheid plastic dan. Wij hadden geen vuilniszakken maar gebruikten een vuilnisemmer met kranten op de bodem. Nadat die waren leeg gekieperd in de vuilniswagen liet je die open een dagje in de regen staan om'm schoon te maken. Inmiddels is duidelijk dat er vele malen meer plastic wordt geproduceerd dan onze planeet kan verwerken. En dat is niet goed. Dus. Inmiddels hebben ruim 90 landen restricties ingevoerd (klik. Engels) op de productie en het gebruik van plastic tassen. Dat helpt al een beetje.

Voor Billy de Kat creëerde ik een nieuw plekje
aan het voeteneind van mijn bedDe lolcat van deze week:

'Het waren buitenaardse wezen!'
'Waarom denk jij dat?'
'Kun jij bewijzen dat het niet zo is?'
'Nee, maar...'
'Zie je wel, zelfs JIJ denkt dat het buitenaardse wezens waren!'

Of wel: zo wordt vaak geargumenteerd op sociale media.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/