Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 16, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over keuzes maken:
"Mensen roepen antisemitische scheldwoorden! Dat moet stoppen! Waar is de internationale verontwaardiging!?" Intussen in Gaza.

Ofwel: dat je het ene erg vindt, houdt niet automatisch in dat je het andere goed vindt;
je mag echt meer dan één ding erg vinden. 

Goed nieuws vind ik dat 'doxing' nu eindelijk verboden is in Nederland. Peentjes zweten dus voor domrechtse, sneue types die NAW-gegevens van 'links', politici en bijvoorbeeld rechters die criminelen terecht veroordeeld hebben openbaar gedeeld hebben. 
Deze buurtkat lijkt te wachten tot iemand de woningdeur opent. Mij zou het niet verbazen als-ie Magnus heet. Naar Magnus Carlsen, de schaker bekend om zijn sterke middenveld. 


======================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer 

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels
================================