Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, juli 05, 2010

Backstreet Boys

Het lijkt wel eens alsof er alleen maar ellende is in de wereld maar natuurlijk is dat niet zo. Er valt meer dan voldoende te lachen. Bij deze een collage:

Op het Vader-dag-cadeautje dat speciaal voor mij door dochterlief in elkaar was geknutseld:

"Hallo papa, wat een prachtige dag!!
en wat een mooie lach!
Wat een mooie lach!!!!!!"

(De puntjes van elk uitroepteken zijn prachtig getekende hartjes. Ook dat nog...)

Metro van donderdag 1 juli:
"Om te zorgen dat er opgebouwde kennis verloren gaat, stelde de Christenunie voor een Nederlands reconstructieteam langer te laten blijven. CDA en VVD steunen deze suggestie."

Kijk, nu komt de aap uit de mouw...;-)

De plannen om te korten op de gezondheidszorg zijn ten dele teruggedraaid. Men is tot inkeer gekomen en heeft bijna helemaal zelf bedacht dat het afwentelen van kosten van overheid en zorginstellingen op de burger eigenlijk helemaal niet zo'n goed idee is. Ab Klink blijkt opeens naar kritiek te luisteren.

Niet veel mensen zullen dit weten omdat ze nog verbolgen zijn over de aangekondigde bezuinigingen en zijn afgeleid door WK- en Tour de France nieuws. En natuurlijk het jaarlijks terugkerende komkommertijd-nieuws over de blauwalg in de vaderlandsche zwemwateren.

Zouden mensen wel weten dat de directeuren van verschillende gesubsidieerde instellingen zoals het Rode Kruis en stapje terug moeten doen in salaris? Zelfs Maxime Verhagen vindt opeens dat het te gek is dat er belasting-geld van de Nederlandse burger wordt uitgegeven zodat de een of andere directeur een hoger salaris kan ontvangen dan de minster-president van ons land.

Met al die politici die opeens aardig gaan doen zou je haast gaan denken dat er binnenkort weer verkiezingen komen...(Mijn voorspelling: nieuwe Tweede Kamerverkiezingen in oktober)

In de kranten stond nog meer aardig nieuws: Het Nederlands voetbalelftal is door naar de halve finale van het WK-Voetbal in Zuid-Afrika. Door twee doelpunten van Brazilië won "Holland" met 2-1.

U hoeft geen krant open te slaan om te weten dat het prachtig zomerweer is! Het was jammer van die hoosbui van zaterdag waar m'n dochters en hun moeder op het strand van Zandvoort mee werden geconfronteerd maar verder is het heel mooi weer.

Ik kwam hen tegen op het treinstation Amsterdam Centraal waar ik op de trein wachtte richting Rotterdam voor het verjaardagsfeestje van vriendin Daniëlle. Zo kwam het dat ik sliep in een kamer waar een Feyenoord-sjaaltje hing en een ruimte deelde met zingende fans van de Backstreet Boys...

Deel dit stukje