Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, november 19, 2019

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Met name voor mensen die wel eens van discriminatie zijn beticht. Uit onderzoek (klik), gedaan aan de Universiteit van Leiden, blijkt dat discriminatie - in elk geval in schoolboeken dan toch (en ach, het gaat alleen maar om onze kinderen en de toekomst van de wereld) waarschijnlijk vooral onbewust gebeurt. Dus niet 'bewust'. Nou, dat scheelt. Dus ook niet meer boos worden wanneer u wordt gediscrimineerd: de persoon die dat doet doet dat onbewust. Oké?

Goed nieuws ook voor mensen die graag gehuld in Boerka over straat gaan: volgens iemand die het weten kan geldt het verbod op gezichtsdragende kleding niet rond Sinterklaas en met carnaval!


(De meneer heeft een Nederlands vlaggetje én een trekker in zijn profiel-omschrijving en is dus een expert op het gebied van wat wel en niet mag. Laat u niets anders wijsmaken, hoor!)

Een kijkje in mijn slaapkamer
en op Billy de Kat:


De lolcat van deze week:


'Regulering van drugs wapenbezit werkt heel goed nooit!'


Meer lezen? Mijn verhalenbundels

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/