Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, september 09, 2010

Netwerkborrel

"De Foundation en het Imperium" van Isaac Asimov is boek nummer 18 van dit jaar en toont weer dat die man zijn tijd ver vooruit was. In 1951 beschreef hij al een toekomst van e-mail, e-readers, magnetrons en zelfs de taser!

Men hoeft mij niet te bedreigen met een taser om het huishouden te doen. Ik was, strijk, maak de vuilnisbak schoon (Ook aan de binnen- en onderkant!), neem dagelijks een minuutje de WC-pot onderhanden, verzorg de goudvissen, doe de afwas maar ben ook niet te beroerd om af en toe een plankje op te hangen. Soms ben ik jaloers op die mensen die met zijn tweetjes zijn en daardoor de taken in huis kunnen verdelen. Maar dat is maar soms...;-)

Verschillende buren, vrienden en combinaties daarvan zagen mij al strijken, afwassen of zwabberen. En morgen kunt U mij zien!

Vrijdagavond om 20.30uur bij de AVRO op Nederland 3: Weten zij Veel. Deze algemene kennisquiz wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en in de aflevering van morgen ben ik even te zien. In de afleveringen van volgende week en de week daarop ben ik wat langer in beeld. Hoewel dat voor sommigen een reden kan zijn om juist NIET te kijken...;-)

Weer meer mensen kijken rond op het internet. Dat merk ik ook aan het aantal hits op dit weblog. Dat is direkt na de vakantie-periode gestegen van gemiddeld 35 naar gemiddeld 45 per dag. Logisch ook, want meer mensen zitten weer op het werk en velen daarvan zijn ambtenaar...;-)

Via het tellertje kan ik ook zien op welke tijden de bezoekers langskomen. En tenzij er bedrijven zijn die een lunchtijd hebben ingesteld van tussen 10 en 11 en bijvoorbeeld tussen 3 en 4 zitten opvallend veel mensen weblogs te lezen onder werktijd. Zelf heb ik daar geen enkele moeite mee maar sommige werkgevers misschien wél.

Mijn huidige "werkgevever" is het DWI en via hen was ik vanmorgen weer op cursus. Om 's middags naar fysiotherapie te gaan en het een en ander te regelen voor aankomende entertainment-opdrachten. En vanavond is er een netwerkborrel.

De link van vandaag is voor hen die het handig lijkt bij te houden waar zij zoal hun uren aan besteden.

Deel dit stukje