Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 04, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over egocentrisme:

'Bezuinigen op gas en electriciteit om het milieu te redden? Dat lukt mij echt niet!
Maar nu ik het in mijn portemonnee voel, ga ik toch maar bezuinigen op gas en electriciteit.'

Goed nieuws is dat verschillende landen eindelijk - het duurde even - doorhebben dat je sommige problemen niet per land maar in een groter verband moet aanpakken. De energiecrisis in dit geval. Om de planeet te redden konden de diverse ministers geen concrete plannen produceren maar nu het volk in opstand dreigt te komen vanwege de gestegen energiekosten, komen zij - wonderbaarlijk hoe dat werkt - opeens wél met concrete plannen (klik). Met name om in de hele EU minder energie te gebruiken, meer nadruk te leggen op herbruikbare energie en de exorbitante winsten van de energiebedrijven af te toppen. 

Wat Billy de Kat en ik leuk vonden om samen te doen - verder ging hij vooral zijn eigen gang - was televisie kijken. Hij hield van horror en thrillers.


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels