Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, april 02, 2024

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over vrijheid:
"Als je van vrijheid houdt, maar niet voor iedereen
dan hou je niet van vrijheid maar van bevoorrecht zijn"


In 2022 zijn 4,9 miljoen kinderen jonger dan 5 jaar gestorven. Er stierven ook nog eens 2,1 miljoen kinderen en jongeren tussen de 5 en 24 jaar.  

Ondanks wat bovenstaat citaat doet vermoeden was het aantal kindersterftes nog nooit zo laag als tegenwoordig. Dat is natuurlijk goed nieuws maar er gaan natuurlijk nog steeds veel te veel kinderen dood.

Een visiterende buurtkat overweegt om wel of niet naar huis te gaan:In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer 

Over links gesproken: ja, dat ben ik maar voor verdieping staat er ook een aantal in mijn stukjes. Heb daar wat moeite voor genomen dus stel het op prijs als u de moeite neemt er op te klikken om de betreffende artikelen, onderzoeken en filmpjes te bekijken.

Meer lezen? Mijn verhalenbundels