Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, augustus 21, 2018

Goed nieuws en kattenlog

Om aandacht te vragen voor de wereldwijde vervuiling door plastic dat vooral het planetaire water vervuild bouwden handige mensen een catamaran. Deze boot, de 'Race for Water', vaart op zonne- en vlieger-energie. Wat voor energie? Vlieger-energie. Kijk zelf maar even:


Goed nieuws is ook dat het slecht gaat met de wapenhandel in de Verenigde Staten van Amerika. Onder Obama was ben bang dat wapens verboden zouden worden en sloegen Amerikanen massaal wapens in maar onder Trump is die angst er niet meer. Best grappig dat een president die de wapenfabrikanten geen strobreed in de weg wil leggen er juist voor zorgt dat zij langzaam failliet gaan.

Billy de Kat zit graag bij mij op het bureau,
naast mijn laptop.
Misschien heeft dat met mijn muis te maken?


De lolcat van deze week:

'Heb je liever spijt van kansen die je hebt gepakt
of van kansen die je hebt gemist?'


In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/