Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, oktober 26, 2022

Denkt u wel eens aan seks?


Al sinds het internet bestaat staan seksgerelateerde zoekopdrachten op eenzame hoogte. Het is bijna alsof 90% van de gebruikers wel eens p0rno kijkt. Om te onderzoeken wat anderen daar zo boeiend aan vinden uiteraard. Niemand kijkt porno maar tikken zoekopdrachten als 'seks met de buurvrouw' en 'poolboy with big d*ick' uitsluitend in om hun nieuwsgierigheid te bevredigen. Logisch. Iedereen is namelijk volstrekt aseksueel en heeft voldoende aan eenmaal per zeven jaar seks om de soort te behouden. Net als het fictieve volk, de Vulcans uit Star Trek. Eens per zeven jaar worden zij overvallen door de 'Pon Farr', de onweerstaanbare drang tot voortplanten. 


De rest van de tijd zijn zij niet geïnteresseerd in seks. Net als u en ik. Al die miljarden mensen die wél regelmatig aan seks denken zijn perverse holenmensen. Toch?

====================================
In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer
====================================

Een vriendin vertelde dat zij zich er aan ergerde dat in p0rnofilms (zij kijkt meer p0rno dan ik, net als minstens twee van mijn ex-vriendinnen en stuurde mij ook wel eens een interessant filmpje. Lang leve de emancipatie!) vrouwen vaak worden afgebeeld als tweedimensionale types die voldoen aan stereotype beelden van 'de seksueel opwindende vrouw'. 'Goed punt', zei ik. 'En mannen zijn in p0rnofilms altijd emotioneel zeer ingewikkelde karakters die uitsluitend seks hebben om op energetisch niveau dichter bij de liefde van hun leven te kunnen komen. Bovendien hebben zij gewoon bierbuikjes, 'lovehandles', ongekamd haar en komt hun kleding niet vers van het winkelrek. Toch?'