Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 13, 2021

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws vind ik dat ook eindelijk Justitie ervan overtuigd is dat complotdenkers ('Wappies') niet alleen maar schattig, dom en onwetend zijn maar ook gevaarlijk kunnen zijn. Langzamerhand worden steeds meer wappie-leiders gearresteerd. Hordes 'schapen' raken hun 'herders' kwijt. Dat is te zien op Twitter waar steeds meer van hen duidelijk leiding missen en voortdurend zichzelf tegenspreken en wartaal uitspreken. Ze weten het gewoon niet meer.

Buurtkat Sam is liever op straat dan dat hij in de gemeenschappelijke binnentuin speelt met de andere buurtkatten:De lolcat van deze week gaat over christelijke waarden:


'Leeft u volgens christelijke waarden?
Waarom weigert u dan de armen te helpen?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/terrebel/

Meer lezen? Mijn verhalenbundels