Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, augustus 30, 2022

Goed nieuws en kattenlog

Deze lolcat gaat over stupiditeit

'Noem niet iemand dom als hij of zij dat niet is. 
Het betekent alleen maar dat je die persoon niet begrijpt
en met 'Dom!' roepen toegeeft dat je dat zelf bent.

Goed nieuws vind ik dat sinds kort dames hygiëneproducten (tampons, maandverband en cups dus) gratis verkrijgbaar zijn. In Schotland (klik) dan. Maar de verwachting is dat andere beschaafde landen zullen volgen. Het is toch een beetje van de zotte dat Viagra wél maar maandverband níet wordt vergoed door de ziektekostenverzekeraar. 

Ook goed nieuws is dat 'zakenman' (een bekend eufemisme voor 'leugenaar en oplichter') Sywert van Lienden (klik) zich weer mag verheugen in belangstelling van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst. Het FIOD heeft beslag laten leggen op bezittingen van de maker van de 'mondkapjesdeal' en diens zakenpartners in Nederland, Zwitserland en Luxemburg. 

Toenmalig minister Hugo de Jonge 'wist van niets' maar er startte een onderzoek toen bleek dat hij stiekem privé met van Lienden had zitten appen over de mondkapjesdeal. Die mogelijk voor hem ook een hoge positie binnen het CDA in zou houden. Houdt u de adem maar niet in terwijl u wacht op de uitslag van dat onderzoek want de nu verantwoordelijke minister heeft onlangs verklaard dat het onderzoek 'nog wat langer (klik) gaat duren'. Voor inmiddels de zesde keer. Vraag voor bonuspunten: hoe heet de nu verantwoordelijke minister betreffende de 'mondkapjesdeal' en hoe heet het betreffende departement?

Heb even geen verse foto van een kat voorhanden dus ik hoop dat u tevreden bent met een foto van de toekomstige lunch van een van de buurtkatten:

===============

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. http://terrebel.blogspot.nl/ Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden. https://www.facebook.com/TerrebelAuthortainer

Meer lezen? Mijn verhalenbundels