Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, mei 17, 2016

Goed nieuws en kattenlog

Goed nieuws! Het gaat heel goed met de emancipatie van de vrouw. Steeds meer criminele tieners zijn meiden. Er wordt steeds meer door vrouwen gestolen op de werkvloer en steeds meer vrouwen in het management frauderen! Fijn, niet? Was ooit een dief bijna altijd een man, inmiddels is er ruim 30% kans dat iets gestolen of verduisterd (het is natuurlijk allebei stelen maar in het eerste geval door 'gewone' mensen en in het tweede door managers en politici) door een vrouw. Hoera!

Echt goed nieuws vind ik het bericht dat een man - in zijn eigenste uppie - een bos heeft geplant op een plek waar het volgens Staatsbosbeheer onmogelijk was. De man heet Jadav “Molai” Payeng en hier is zijn verhaal:

http://www.happynews.nl/2013/01/22/indiase-man-plant-in-zn-eentje-550-hectare-bos/

Fantastisch, zo'n lange neus maken naar mensen die schamperen: 'Dat is onmogelijk, kan niet, zeker niet in je eentje, je bent gek!' Hangkat Zwarte Vlek
Loesewies, van vrienden

De zelfbedachte 'lolcat' van deze week:

'Wat is 'de norm' eigenlijk?
En wie bepaalt dat?'

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.