Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, februari 23, 2016

Kattenlog en goed nieuws

Er zijn gelukkig nog steeds mensen begaan met het lot van de koraalriffen. Zoals kunstenaar Jason Decaires. Hij schept kunstwerken van ph-neutraal materiaal. Niet alleen leiden die de aandacht van duikers af van verderop gelegen riffen maar Moeder Natuur maakt er nieuwe broedplaatsen van voor diertjes en plantjes. De mens heeft de natuur schade aangedaan en dit is - in mijn ogen tenminste - een prachtige manier waarop de mens iets terug doet voor de natuur. Oordeelt u zelf via dit filmpje:


Meer goed nieuws over het redden van de natuur op een duurzame wijze: in Amsterdam is er een fietspad (klik) dat zorgt voor de eigen verlichting. Er zijn geen ondergrondse stroomkabels en zo nodig! Koel, niet?

En dan nu de beestjes van deze week:

 De hond Cyrano
De hond Bentley
Broertjes Zwarte Vlek en Maneki Neko knus samen op de bank
Speciaal voor zijn fans: Zwarte Vlek van dichtbij

De zelfgemaakte lolcat van deze week is een knipoog naar presidentskandidaat Donald Trump die miljarden belastingdollars wil besteden aan het bouwen van een muur om Amerika heen om immigranten (zoals zijn (ex-) vrouwen uit het Oostblok en zijn Schotse moeder) buiten het land te houden:
'Waarom bouwen ze die muur daar beneden?' 
-'Om immigranten ervan te weerhouden naar binnen te vliegen.'

Gewoon voor de lol, twee zelfgemaakte GIF'jes:
 Een collega en ik
Het trapgat bij mijn vriendin

In Facebook zijn niet alle plaatjes te zien (of te horen) en links in mijn artikelen niet aan te klikken. Klik daarom op de oorspronkelijke link. Veel leesplezier! O ja, fans kunnen mijn Fan pagina leuk vinden.