Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, juli 03, 2013

Toekomst

Het leukste van schrijven is natuurlijk gelezen worden. Daarom leuk te melden dat er weer een stukje van mij gepubliceerd is op Amsterdam Centraal: http://www.amsterdamcentraal.nl/archief/2013/07/02/asos

Bovendien is er zelfs een door mij gemaakte foto-met-onderschrift geplaatst! http://www.amsterdamcentraal.nl/archief/2013/07/02/roestige-fontein-op-haarlemmerplein#comm

Gisteren schreef ik even wat minder dan anders want een zekere jongedame nam door mee te spelen in een musical afscheid van de Basisschool: Eva is geen klein meisje meer maar hard op weg een heuse jongedame te worden...Een Egyptische prinses zelfs!
Gisteren kreeg ik bezoek van een collega: ik had mijn bolhoedje bij hem in de auto laten liggen en hij was zo aardig die even langs te komen brengen en te babbelen over toekomstige entertainment-opdrachten. Mede daarom heb ik besloten mijn website te gaan aanpassen. 's Middag was ik bij een open dag van de vroegere opleiding van mijn vriendin ((HMCollege.nl) en 's avonds zag ik dus gratis de einde basisschool musical van mijn oudste dochter. Ja, beste lezers en lezerinnen: leuke dingen hoeven geen geld te kosten!

Ik zou graag wat meer sparen maar als het mij af en toe lukt een paar tientjes opzij te leggen ben ik al tevreden.

Een aantal machthebbers overweegt om van spaarders te eisen dat zij voortaan 8 procent van hun jarenlang opgespaarde centjes aan de bank geven wanneer het management daarvan weer eens heeft laten blijken niet met geld te kunnen omgaan. Prima plan! Als je tenminste een bankrun wilt veroorzaken want het vooruitzicht mogelijk 8 procent te moeten inleveren van een spaarbedrag waar je van diezelfde bank minder dan twee procent rente over krijgt zal niet veel mensen aansporen meer geld naar de bank te brengen.

Laten wij dan ook Edith Schippers van de VVD blij maken. Deze minister wil namelijk dat mensen die het geld niet hebben voor de duurder geworden zorgpremie voor straf meer moeten gaan betalen. Zelf heb ik VVD'ers al nooit zo'n grote intelligentie toebedacht maar deze mevrouw maakt het wel héél erg bont! Of zouden zij en haar collega-regeringsleiders een verborgen agenda erop na houden? Ik ben erg benieuwd met welk geheim een Nederlandse klokkenluider over enkele jaren zal komen! In ieder geval is sinds kort één publiek geheim bekend gemaakt:

Wist u dat Nederland in bezit is van 22 Amerikaanse atoombommen? Nadat het jarenlang is ontkend door opeenvolgende ministers en andere megamolane idioten heeft voormalig minister-president Lubbers (en later ook oud-premier van Agt) voor de camera's van Discovery Channel toegegeven dat al sinds het eind van de jaren '60 de militaire vliegbasis Volkel dient als bewaarplaats van voldoende bommen om Hiroshima 88 maal te niveleren. Ongetwijfeld worden die bommen net zo goed bewaakt als onze privacy-gegevens en....eh... oeps!

Ene meneer Edward Snowden (Prima idee van iemand op Twitter: laat Snowden meedoen aan X-Factor en die talentenjacht winnen! Want drie weken later kent niemand je meer...) bracht naar buiten dat de geheime diensten al jaren bezig zijn onze rechten te schenden. Omdat hij heeft bewezen dat sommige machthebbers megalomane criminelen zijn is hij zelf nu officieel een crimineel want zo werkt dat. Toen maar nu nog steeds en hoogst waarschijnlijk ook nog in de toekomst.
                                                                   
Vandaag staan wij stil bij het overlijden van Maarten van Roozendaal

4 opmerkingen:

 1. Altijd leuk zo'n musical door school verlatertjes !
  Ik hoop dat je door middel van jouw site zóveel werk krijgt dat wél wat extra kunt sparen ,we zien dan wel hoe de regering op dát moment beslist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toekomst is iets wat er nog niet is, ik leef vandaag... Wel leuk is dat ze tegenwoordig veel meer aandacht besteden aan schoolverlaters. En als dat op deze wijze gebeurt vergeten ze dat ook nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zet me weer aan het werk, maar ik ga die linkjes zeker zo meteen lezen. Je dochter ziet er mooi uit zo.

  Love AS Always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze linkjes zal ik zeker lezen , mijn kleine groooooooote vriend ! In het weekend ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht