Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, oktober 21, 2005

Energie

Energie

Niet dat er geen dingen in de wereld van vandaag gebeuren die mijn aandacht niet trekken maar momenteel gaat nog even de meeste energie mee naar en van het werk. Dus als U op snedige opmerkingen (hai Wybo!) zit te wachten over het daklozenloket in Amsterdam-Westerpark wat de gemeente er zo graag wil hebben dat het tonnen steekt in beveiligingsmaatregelen terwijl het ongevaarlijk zou zijn en bovendien niet in het bestemmingsplan past mits tenzij indien als...eh...waar was ik gebleven? Maakt niet uit: ik ben namelijk thuis, bij m'n liefhebbende zoon die voor zijn vermoeide vader bij thuiskomst een kopje soep had klaarstaan en het uitgiert van de pret bij het kijken naar Brainiac. Het is een fantastisch joch, mijn Superfer.

Morgen gaan we samen z'n zusje Eva ophalen voor een heerlijk weekendje en vannacht had ik weer een fijne droom. Wellicht dat ik morgen de energie vind om die te publiceren op deze pagina maar eerst maar wat nieuwe dromen dromen terwijl ik eerst nog even luister naar Bach cello suite No. 5 uitgevoerd door cellist Yo Yo Ma. Heerlijk...;-)

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van André van der Louw en Karin Adelmund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!