Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

woensdag, juni 08, 2005

Woensdag

WoensdagGooglewhack:

"eminem in de arena" + filmpje

Ferdinand, Eva en ondergetekende staan weer'ns op de foto. Hier bij de première van een product van Springvloedfilm: In de Staat van Narcose, bij een nummer van Spinvis. Buurvrouw Angélique staat er ook op...

Nadat wij de ochtend hadden gebruikt voor een kleine verbouwing thuis brachten wij de tijd tot en met de lunch door in Amsterdam Zuidoost: Villa Arena en de Amsterdamse Poort werden misbruikt voor ons winkelgenot. Vrijwel tegelijkertijd met buurvrouw Margot kwamen wij thuis om, toen wij later op cadeautjes-jacht gingen, de sympathieke cursusleidster tegen te komen van wie ik morgen de laatste les in de cursus "Communicatie en Observatie" mag ontvangen. Heb ik eindelijk ook haar zoontje gezien over wie zij zo leuk kan vertellen. En over leuk gesproken: het was ook leuk om Charlotte, de oppas van een stel kinderen uit m'n voormalige groep weer'ns te zien na lange tijd. Misschien maar'ns echt een beetje bijkletsen in plaats van pratend de toegang tot de kruidenier versperren?


Vandaag ook eindelijk de ooit op zolder gevonden laptop naar de computerdeskundige gebracht in de hoop dat hij het netwerk-wachtwoord kan achterhalen of resetten. Ferdinand vermaakte zich de rest van de middag met het helpen naar zolder sjouwen van wat overbodige artikelen en het lakken van een prachtige houten stoel, naast onze jacuzzi in de tuin.Ben benieuwd of de rechter een manier vindt om de SGP ervan te overtuigen dat ook de Staatkundig Gereformeerde Partij zich aan artikel 1 van de Nederlandse Grondwet dient te houden. U ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!

Deel dit bericht