Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, december 23, 2004

Goede voornemens



Googlewhack:

vuurwerkwinkel Heer



Het is allemaal mijn schuld, wist U dat?


Ex1, 25 jaar geleden:"Je was leuker toen je werkloos was. Nu je werkt van 9 tot 5 vind ik je saai geworden." Ze begint wat met de een of andere werkloze en ik ben haar kwijt. Mijn schuld

Ex2, 10 jaar geleden: Ik had er beter op moeten toezien dat zij de pil slikte. Omdat ik dat niet deed raakte zij zwanger en moest met haar medicatie stoppen waardoor zij een terugval kreeg. Ik moest toen noodgedwongen kiezen tussen zorgen voor haar en zorgen voor ons kind. Mijn schuld.


Ex3, 6 jaar gelden:"Je had wat moeten doen om te voorkomen dat ik op een dag wat met een ander begon. Ik weet wel dat ik niets zei maar je had me moeten aanvoelen."
Mijn schuld.

Ex4, 2 jaar geleden:"Je had mij nooit de ruimte moeten geven om vreemd te gaan." Mijn schuld.

Collega, vanmiddag:"Je had behalve de baas, de Arbodienst en het inval-coordinaat ook mij moeten bellen om te zeggen dat je ziek was. Ik rekende erop dat je op het werk zou zijn om mij binnen te laten. Nu moest ik helemaal terug naar huis om de sleutel te halen die ik vergeten was." Mijn schuld.



Mijn goede voornemen voor 2005? Ik laat mij niet meer gebruiken als speelbal van andermans tekortkomingen.



Wie zoekt er nu naar saudie sex via een Saudische server?
http://www.google.com.sa/search?q=saudie+sex&hl=ar&lr=&start=140&sa=N



En zouden het de Saudies zijn die Yuganskneftegaz hebben gekocht om zo nog meer oliebedrijven in handen te krijgen? Is het de (voormalige) eigenaar van Yukos zelf die achter de aankoop zit?
Of is het het nep-bedrijf Baikal Finance Group dat handelt uit naam van het Kremlin?
Als de koper namelijk niet op korte termijn met het volledige aankoop-bedrag over de brug komt,
vervalt het olieconcern aan de staat. Ik vraag mij af...

En ja hoor: de Baikal Finance Group heeft Yuganskneftegaz vrijwel onmiddelijk doorverkocht aan Rosneft, dat binnenkort fuseert met Gazprom, het staatsoliebedrijf. Hoe verrassend. Poetin heeft dus bijna het monopolie van gaswinning in handen in Rusland. Hoe staat het eigenlijk met zijn connecties met Saudie Arabië? Van de familie Bush weten we't al.




Terwijl het afgelopen jaar het personeelsbestand van de politie is teruggelopen met ruim 400 personen trekt het kabinet onder Remkes er tot 2007 67,1 miljoen Euro voor uit om het aantal politiemensen op te schroeven tot 54.500, wat inhoudt dat er zo'n 1500 mensen moeten worden aangetrokken. Iemand zin in een baantje? Moet opeens aan een liedje denken van Ad Visser en Daniël Sahuleka:"Up down, like a jojo, life is just a gidiyap a gogo".
Intussen heeft Donner het Nederlandse volk nog niet verklaard waar de extra 130 miljoen voor uitbreiding van de mankracht bij de AIVD vandaan moet komen. Persoonlijk vermoed ik uit de boete-opbrengst van diegenen die wegens het niet voldoen aan de legitimatieplicht per 1 januari aanstaande worden aangehouden; een boete die wel aanzienlijk is verlaagd na protesten rond eerdere berichtgeving over bedragen van ongeveer 2000 euro. Ik zal de website van het ministerie in de gaten houden.



Wist U trouwens dat ook dienders zich dienen te legitimeren wanneer U hen daarom vraagt?
Doe daarom mee met de aktie "Gelijk oversteken!"



Dat meedenken van mij wordt geloof ik toch wel op prijs gesteld.
Zie hier bijvoorbeeld een reaktie van GroenLinks.



De was moet nog worden gestreken en gevouwen, er dienen nog twee telefoontjes gepleegd te worden,
drie kerstkaarten geschreven en bovendien staat de afwas nog te wachten. Darnaast is het met mijn fysieke gesteldheid verre van optimaal gesteld. Toch maar naar Pencak vanavond? U leest het morgen. Ferdinand mag in ieder geval nog even kijken naar zijn kijkschijfje dat hij van mij kreeg als kadootje voor het behalen van de groene band. Het gaat om verscheidene vechtsport-demonstraties waaronder karate én Pencak Silat. Geestig, niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!