Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, december 22, 2004

Voetbalrechten



Wij gaan op voetbalrechten-jacht

Wij gaan een hele grote order vangen

Wat een prachtige dag

Wij zijn niet bang


Zoiets zal John de Mol, als directeur van Talpa, in zijn hoofd hebben gehad toen hij zich vanmorgen
stond te scheren....Het zal niemand verbazen dat hij de nieuwe baas is betreffende de uitzendrechten van het betaald voetbal in Nederland. Voor hetzelfde bedrag had hij bijkans in zijn eigenste eentje het tekort in de zorg kunnen oplossen maar gelukkig voor hem delen velen zijn mening dat voetbal veel belangrijker is dan een goede gezondheidszorg...


Snel met z'n allen onder de dekens!

Nooit gaan wij meer op voetbalrechten-jacht.


Soms voel ik mij wat weemoedig. Niet alleen om het soort berichten zoals hierboven maar bijvoorbeeld ook als ik m'n zoon ophaal van het kerstdiner op school en verscheidene leerkrachten en ouders hoor zingen. Denk ik dan aan het feit dat "zij" (in meervoud overigens) nu kerstfeest viert met "een ander"? Dat m'n eigen dochter hier niet is met de feestdagen? Dat vele miljoenen mensen een bijzonder slechte kerst hebben? Ik weet't niet. Eventjes ben ik blanco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!