Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, juli 04, 2004

Rommel


Nadat de gemeente een onderzoek had verricht naar vermeende bouwfraude vertrouwde de Amsterdamse SP-fractie het zaakje nog niet en ontdekte dat diverse gemeente-ambtenaren betrokken zijn bij het gesjoemel met gemeenschapsgeld. Typisch niet, dat de betrokken ambtenaren hun eigen fraude niet ontdekten?


Even een update over het laatste nieuws van gisteren:
Het betrokken vier jarige jongetje is overleden na een val van drie hoog. Triest, niet?



Nog even de brief die ik twee dagen terug had toegezegd te zullen schrijven:



Geachte mevrouw, mijnheer,

Als rechtgeaard en bovendien niet gefortuneerd burger maak ik mij zorgen over het feit dat het blijkbaar de gemeentes vrij staat wat voor heffing dan ook aan de burgers op te leggen. Door de gemeentes deze vrijheid te gunnen heeft U, als regering, het mogelijk gemaakt dat de gemiddelde gemeentelijke lastenverhoging maar liefst 8,2 procent bedraagt. Bent U van zins hier iets tegen te ondernemen
of is het net als het met het vrijgeven van de huurprijzen per 2008
"uit Uw handen"?

Ongeacht Uw ongetwijfeld oprechte en waarheidsgetrouwe antwoord verzoek ik U in te grijpen voordat duizenden burgers noodgedwongen naar niet-legale manieren van inkomensvoorziening moeten resorteren
teneinde in hun levensonderhoud te voorzien.

Hoogachtend,




Na aftrek van de huur van de kraam, benzinegeld en de aanschaf van
LP's van The Smiths en Siouxsie and the Banshees alsook de video Amelie, een Spirograph-set alsmede de singles "M'n Wiegie was een Stijfselkissie", "Pastorale" en "Seven into the Sea" van de Ierse formatie In Tua Nua bedroeg de netto-opbrengst van de rommelmarkt van vandaag maar liefst 46,08 waarvan een tientje bestemd is voor de spaarpot van de Ferman. Goed, niet? Bedankt voor de gezellige dag, Bas!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!