Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, juli 03, 2004

Uitwaaien


Zingt U allen even mee?

Tien kleine visjes die zwommen in de zee...


Lekker een biefstukje gegeten bij m'n mams en meteen m'n zoon bij haar achtergelaten zodat ik straks met Bas alvast kan inpakken voor de rommelmarkt in de IJhallen morgen en de avond vrij heb om de planken van de muur te slopen en de gaten te dichten vooraleer ik de wand ga schilderen en klaarmaken voor de ontvangst van DE NIEUWE KAST, volgende week. Spannend!



Vanmorgen was m'n moeder hier vroeg om ons te helpen orde aan te brengen in de door het opruimen ontstane rotzooi. Later kwam buurvrouw Johanna om met Superfer en ondergetekende te gaan sjoppen. Gezellig.


Vanmiddag lekker uitgewaaid op IJburg bij vrienden Marcel & Lenneke en hun kinderen Erin en Lyanne. Ferdinand was al gauw lekker aan het spelen met de bijna even grote maar toch drie jaar jongere Erin en net toen ik de twee-jarige Lyanne's vertrouwen gewonnen had moesten wij helaas alweer gaan. Maar niet voordat wij erachter waren gekomen dat er iets te veel wind stond voor onze vliegers: een mini-stuntvlieger van Ferd en mij en een matras-stuntvlieger van de familie met het verhoogde aanrecht. Heerlijk, zo'n middagje uitwaaien met warme choco toe! Thanks, guys!






Heet nieuws: In het Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer is kortgeleden een kind van een balkon geworpen. De politie is met getrokken schietijzers een speurtocht begonnen naar de dader...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!