Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, juli 06, 2004

Limbo



Parbleu?

plastuit gallery



Ferdinand bleek gisteren errug verheugd met het aantreffen van een flinke bos Scoubydou touwtjes op zijn banaan, het beroemde IKEA-zit- en speel-element. Bovendien lagen er een paar koppiez en lijfiez bij, gekregen van de aardige mevrouw bij de Albert Heijn, tesamen met het EK-voetbalspel. Aardig, hoor.

Buurman Dudo kwam ons ijsjes brengen als toetje voor na het avondeten en vanmorgen heeft de mevrouw van Stichting Vluchtelingenwerk mij verlost van een kist boeken en een vuilniszak vol oude kleding. Met een heerlijk opgeruimd gevoel ging ik de rest van de dag in.



"Met een enkeltje Lochem naar Peking." Zo luidt een slogan van een nieuwe campagne van de NS. U weet wel: dat bedrijf dat vanwege een miljoenen-probleem "helaas" genoodzaakt bleek andermaal de tarieven te verhogen maar wel nog ergens een reservepotje van ettelijke miljoenen had waarmee zij een aantal onredabele lijnen in noord-Engeland opkocht. Grappig is de slogan te meer omdat het juist Lochem was waar Ferdinand en ik het afgelopen Paasweekeinde hadden doorgebracht.




Hoera! Ik heb een hit gekregen door mijn vermelding op flubbel.com.
Koel, niet? Bijna net zo koel als het feit dat John Kerry zijn running mate heeft gekozen: John Edwards. Edwards was Kerry's belangrijkste tegenkandidaat tijdens de Democratische voorverkiezingen en nu dus Kerry's belangrijkste aanhanger. Het kan verkeren...

Zo kan het ook gebeuren dat een Amsterdamse officieer van justitie wordt bedreigd en Plooy zijn mond voorbijpraat in een interview dat nog moet worden uitgezonden. Hij zou hierin aanwijzingen geven die zouden kunnen leiden naar degeen die hem heeft bedreigd. Tsjonge!

Dus als ik wordt bedreigd en ik vertel Paul Rosenmöller door wie dan kan mij dat het leven kosten. Nooit zo bij stilgestaan. Ik beloof hierbij plechtig dat ik Paul Rosenmöller nooit zal vertellen wie mij bedreigd.


Maar vandaag werd ik niet bedreigd. Hooguit door een uit koers geraakte voetbal van een stel ijverig spelende jongelingen die even later de grootste pret halen bij het uitvoeren van de limbo. Waar een bezemsteel al niet toe kan dienen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!