Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, maart 14, 2004

Balorig



"Met wie wil jij later trouwen, Eva?"
-"Met jou!"-"En waarom dan?"-"Omdat ik niemand ken die liever is dan jij..."




Kent U de groepering SOS? Die afkorting staat voor Stichting onderzoek Extreme Sromingen. Hun standpunten? Zij zijn tegen. Waartegen is niet geheel duidelijk omschreven maar het betreft ondermeer een aantal organisaties. Ik citeer:


Magenta is een stichting die zich bezighoudt met de bestrijding van racisme, fascisme en andere vormen van discriminatie.



Internet-provider XS4ALL heeft het bedrijf AbFab een belangrijke slag toegebracht: zij mag bedrijven de toegang tot hun diensten weigeren.
AbFab beriep zich op "vrijheid van meningsuiting".
Tsja, zo mag iemand een petje dragen met een capuchon eroverheen en mag een discotheek-eigenaar mensen met petje en capuchon de toegang weigeren.
Het is namelijk zijn pand waar zijn regels gelden. Die regels mag hij zelf bepalen. Tot op zekere hoogte, mag ik trouwens hopen...
(Weet iemand tot waar iemand zelf de regels mag bepalen?)



Het was weer feest bij "De verrassing", een winkel vol verrassende dingetjes
aan de Bilderdijkstraat. Teruglopend van het feestadres waar Fer zat na te genieten van een bezoek aan "Balorig" bleek dat verreweg de meeste winkels al dicht waren. Behalve "De verrassing" dus. Eerder op de dag kwamen Eva en ik bij het boodschappen doen nog buurvrouw Miriam tegen en iets later ook nog buurvrouw Janine. Wij wonen toch maar in een gezellige buurt.




Dat bleek ook toen buurvrouw Angélique terugkwam van vakantie en de verrassing aanschouwde die Wolkewietje, Superfer en ondergetekende haar hadden bereid. Haar uitingen van dankbaarheid waren de moeite meer dan waard...


Oma is hier nu en gaat met mij en m'n kinderen naar het circus.
Dat wordt lachen bij de workshop!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!