Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, oktober 24, 2003

Lijkt mij erg leuk om te zien als de Jonge Fortuynisten en de leden van de Arab European League (AEL) met elkaar in discussie gaan. Beiden voelen zich onheus bejegend door de
regering die de andere groep zou voortrekken...




Oud-president Clinton heeft de hegemonie van een aantal pharmaceutische bedrijven doorbroken door hen over te halen de prijzen van hun AIDS-remmers te verlagen.
Goed zo, Bill!




De volgende grote stad in het rijtje die wordt getroffen door een grote stroomstoring
is Rotterdam. Een paar dagen geleden was er geen telefoon- en internetverker mogelijk in grote delen van Amsterdam. Andere disrupties van het maatschappelijk leven in de Westerse Wereld betroffen onlangs Overijssel, Kopenhagen, Malmo, Italië, New York en Toronto. Dat allemaal in de laatste drie maanden. En dan heb ik er nog wat vergeten ook. Allemaal toeval zoals men ons wil doen geloven.
Op z'n minst ernstig verdacht is mijn mening.




Gisteren na het werkoverleg ontdekt dat een huisgenoot van de regio-coordinator
een ex-collega is van mij. Grappig, niet? Net als het weer. In vijf weken tijd van 25 graden boven nul tot vijf graden onder. Zou er, net zoals in de Superman-strips van de jaren vijftig een gekke professor met een weer-machine in de weer zijn?




Heb met Eva samen haar broer van de opvang gehaald. Onderweg wees ik haar op een aantal eendjes dat werd gevoederd. "Zijn geen eendjes, papa. Zijn meerkoetjes!"
*Zucht* Ze had natuurlijk wel gelijk, maar toch...In eerste instantie wilde zij niet eten maar toen ze mij en Ferdinand zag smikkelen van de spekjes, aardappel-lachebekjes en spinazie leek ze opeens trek te krijgen. Inmiddels heeft zij haar Barbie ingestopt en voorgezongen. Zij zal dit oeroude symbool van vrouwelijkheid spoedig volgen...




Voor ik het vergeet: kijk vannacht tussen middernacht en twee uur in de open lucht richting het noorden voor een onvergetelijk schouwspel: het Noorderlicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!