Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, oktober 24, 2003

De heer George W Bush is lekker aan het slijmen geweest bij de Australische premier Howard. Onder druk van de oppositie heeft hij zelfs toegezegd "iets" te zullen gaan doen aan de zaak van de twee op Guantanamo Bay gevangenzittende Australiërs.





Gisterochtend m'n tramritje gedeeld met buurvrouw Angelique (en nee, ik zal jullie niet meer wijzen op de verschillende spellingwijze van haar naam en die van buurvrouw Angèlique!). De tram op de weg terug deelde ik met verscheidene ex-collegae en de avondmaaltijd had ik kunnen delen met buurvrouw Angèlique die ons daartoe had uitgenodigd. Helaas had Ferdinand het bericht in kwestie vergeten door te geven aan zijn vader.




Gisteren experimenteerden wij met een alternatieve manier van eten. Met mes en vork. Op de opvang. Verbazingwekkend om te zien dat ruim de helft van de aanwezige kinderen geen weet had van hoe een een stuk bestek te hanteren. Met name bij de wat oudere kinderen was dit een voor mij en mijn collega opvallend verschijnsel. Wordt met bestek eten thuis écht zo weinig gedaan? Ik kan't mij niet voorstellen...




Ben maar even overgeschakeld op energie-bewaarstand en heb dus de wekelijkse Pencak-les maar overgeslagen. Na de les kwamen buurvrouw Angèlique en Arti nog even op de thee. Het werd nog een heel gezellig halfuurtje...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!