Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, mei 11, 2003

"School is leuk. Vooral schrijven. Dan is't lekker rustig." Het is duidelijk: Ferdinand ziet er niet tegenop om morgen weer naar school te gaan...Voor de mensen die vonden dat dit weblog er ff niet zo lekker uitzag: dat kan kloppen. ik ben even aan't klooien geweest
met de instellingen. Mogelijk moet ik overgaan op een alternatieve reageer-methode. Jullie merken nog wel hoe dit avontuur afloopt.
M'n moeder is zo lief geweest nieuwe hoezen voor m'n kussens te maken. Geweldig, mam! Vrijwel direkt na haar middagslaapje hebben wij Eva met kadootje en al bij haar moeder gebracht. Even later kregen wij gezelschap van diens moeder. Daarna ging ik met Ferd naar de lokale speeltuin waar wij heerlijk hebben genoten van zijn speelplezier. Omdat hij zo lekker aan het spelen was, kon ik namelijk verder lezen in "Nightwatch" van Pratchett. Uit de serie "Van Gerard Geleende Boeken". Bij wijze van avondeten gewoon lekker lui een patatje gehaald. Op de weg terug naar huis liepen wij buurvrouw Janine en haar vriend, Leon, nog tegen het lijf.
Zij waren op weg naar het Vondelpark om de laatste paar uren van dez' wonderschoone dag te vieren. Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!