Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, mei 12, 2003

Ook zo lekker geslapen vannacht? Lekker in je warme bedje terwijl de regen op de klinkers klettert. Buurvrouw A zal heel anders over het traanvocht der goden hebben gedacht. Totaal doorweekt kwam ze hier binnen. Met hulp van een handdoek en een kopje thee was het ergste leed gelukkig gauw geleden. We waren vanochtend te laat op school. Tsja, eerste dag na de vakantie is 't toch altijd weer lastig om in het juiste leefritme te komen. Had bijdeweg bij de klus van afgelopen zaterdag nog een goede tip mogen ontvangen betreffende het dragen van schoenen met hoge hakken: Zorg ervoor dat de schoen goed nat is voor je erin stapt, dan zal hij (zij?) zich beter naar jouw voet vormen. Zelfs een paar dames kenden deze truc nog niet. Waarom ik'm nuttig vindt? Over een paar weken zal ik mij wederom op hoge hakken op een podium begeven tijdens een uitvoering van "The Rocky Horror Picture Show".
Vanaf nu kunnen jullie terecht op m'n favorietenlijstje voor een link naar informatie over deze cultfilm/musical/show/levenshouding.
Voor diegenen die het nog niet wisten:"Dear Raed" is terug op het wereldwijde web met verslagen over het leven in Bagdad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!