Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

donderdag, mei 08, 2003

"Eva, Eva...is de liefste die er is en dat is echt waar..." Zo ongeveer klonk het lied dat m'n zoon voor z'n zus improviseerde. Eva werd meteen een stuk rustiger. Terwijl zij in eerste instantie niet mee wilde komen naar mijn huis ligt ze nu lekker met haar doek tussen de vingertjes en een duim in de mond. Het waterbed loopt weer lekker vol (Yep! Moest'm weer'ns leeg laten lopen...) en straks komt goede vriend Er met een goede fles. Weet niet hoe't met jullie zit maar nadat buurvrouw M met Dayna samen het inbedstopritueel voor Eva heeft uitgevoerd ben ik toe aan een borrel. Morgen (als het allemaal wil) Fer naar de opvang en zwemmen met Eef. Nu nog even duimen dat ik een oppas kan versieren voor zaterdag. Eh...ik bedoel het niet helemaal zoals dat klinkt, hoor!
Echt waar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!