Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, februari 22, 2003

Wat kan Fer toch heerlijk lachen! Het was echt maar een heel gewoon mopje dat ik hem vertelde maar hij gierde het uit van de pret.
Heb 'm veilig bij Tante Mary afgeleverd vanwaar ik hem maandag weer ga halen. Mis'm nu al...Buurvrouw A had gisteravond ook nog de video teruggebracht die ze van m'n zoon had geleend en at meteen een hapje mee. Vanmiddag kwam buurvrouw J nog ff langs
om over Fer te kletsen wat mij een legitiem excuus gaf om de voorberereidingen voor vanavond even te onderbreken. Blij dat ik de vergadering van vanmiddag heb afgezegd. Zou niet weten hoe ik eea anders had moeten regelen. Buurvouw J2 was ernstig verheugd
toen ik haar vroeg of zij iemand kende die goed kan bodypainten. Zij schijnt nl iemand te kennen die dat goed kan. Die is alleen op korte termijn niet beschikbaar maar aangezien Janine (niet te verwarren met Janine...) zelf ervaring heeft met bodypainten en gebodypaint worden zou ze graag haar ervaring willen uitdiepen. Derhalve komt zij vanavond rond de klok van middernacht haar opwachting maken. Ontmoette nog een Donnie Darko-fan vandaag en heb'm zojuist m'n favoriete Donnie Darko-link gezonden.
Leuk hoor, dat er zoveel leuke dingen en mensen op je pad komen als je daar open voor staat.
In spannende afwachting van de dingen die komen gaan...Zij die gaan feesten groeten U. Avé!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!