Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, februari 21, 2003

Ferdinand was uitgelaten toen ik'm vanmiddag ophaalde. "Dronken" zei hij zelf. Een reaktie op onze ruzie van vanochtend toen ik erachter kwam dat hij Pokemon keek ipv zijn huiswerk te doen? Yep! Het begint al...Merkte gisteren aan m'n lijf dat ik't ff wat rustiger
aan moet doen. Ben dus maar niet naar pentjak geweest en heb voor de bestuursvergadering in Zwolle voor morgen maar afgezegd.
't Wordt nog druk genoeg met een feestje voor de boeg, een cast-bijeenkomst, een kaartavondje en een filmpje pakken met een deel van het SP-bestuur...Waaaaahhh!!! Nog meer leuks in de wereld van vandaag: Emile Ratelband is van zins een vredesvlag te overhandigen aan Saddam Hussein...En ik dacht dat't verboden was om mensen psychisch te martelen! Zelfs als ze Saddam heten...;-) Even verderop doet meneer Vlemmix hetzelfde met Mick Jagger. De muziek van de Stones zal nooit meer hetzelfde klinken. Net kwam buurvrouw A hier nog ff plassen voor ze verder trok. Ze kwam mij even de ogen uitsteken met de videoband van Donnie Darko die zij vandaag voor weinig had bekomen van het gratis platenwinkeltje en haar vest ophalen. Zij verexcuseerde zich nog voor het gegeven dat zij te weinig kledingstukken aanhad om iets achter te kunnen laten. Het zij zo. M'n moeder wist mede te delen dat zij zeer in haar nopjes was met de condooms die ik haar gaf. De tekens op de knoppen van haar gasstel zijn weer goed bruikbaar!
Straks komt goede vriend Er langs om te assisteren bij verdere voorbereidingen voor morgenavond. Bijvoorbeeld het testen van een aantal flessen drank...Heb zojuist een mailtje ontvangen uit Croatië met bedankjes en groetjes enzo. Lief he? Over mailtjes gesproken: Voorwaar een verheugend e-mail-contact met een oud-collega: De enige echte onvolprezen Klaartje de Schepper vind dit blogje onderhoudend en leuk om te lezen. Joepie! Wat er vandaag ook verder gebeurt: mijn dag kan niet meer stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!