Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zaterdag, februari 08, 2003

Van de kapper is't niet gekomen. Dat wordt dus volgende week. Wel naar de bibliotheek geweest en keurig de boete betaald.
Daarna een fraaie trui en dito bodywarmer gekocht voor Fer en een zonnebril en ondergoed voor mezelf. Vervolgens gingen we naar The Movies om te genieten van de vertoning van Spykids 2 waarvoor we dankzij de grote gele "M" een kortingskaartje voor hadden.. Ondanks dat de film slechts ondertiteld was en niet nagesynchronidingest
kon Fer het verhaal verrassend goed volgen. Wel was hij de hele dag al een beetje warm en hangerig. Even in de gaten houden dus
en morgenochtend bepalen of we 's middags op visite gaan bij Carla, Rop en hun tweeling: Floris en Milo. Over Floris gesproken:
Ferdinand's kleutermeester was vanmiddag nog op TV maar de uitzending in kwestie hebben we helaas gemist. Nou ja, in ieder geval zien we'm regelmatig als presentator van het School TV-weekjournaal...
Na de film naar Erwin afgereisd om zijn nieuwe interieur te bewonderen en een hapje te eten. Uiteindelijk kwart over zeven thuis waardoor we helaas Thura hebben gemist die iets voor zevenen m'n agenda door de brievenbus heeft geworpen. Eva's luiertas bleek niet te passen...Lief he? Ze belde net nog en vertelde dat ze me grappig vindt! Een blij in het hartje zijnde Ter wenst jullie nog een fijne voortzetting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!